Velkommen til Kennel Tøselund
HARLEQUIN HAR VÆRET PÅ ET KORT VISIT - UNDERVEJS TIL SIT NYE HJEM I NORDJYLLAND


Vi er to søstre - Inge og Annelise - der i 2007 valgte at flytte "på landet" så vi kunne få mere plads til vore 4 tibetanske spaniels.

Vi har nu ni fastboende hunde - hvoraf Afra er den sidst ankomne. Derudover har vi tre hanhunde udstationeret i gode hjem.

Vores vigtigste grund til at have opdræt, er muligheden for at give den glæde videre, som vi selv har oplevet i vores liv, via vore egne hunde.

Vi søger derfor hele tiden søde mennesker, der kunne tænke sig at få vendt op og ned på deres liv. Det er nemlig helt sikkert, at tilværelsen aldrig bliver "normal" igen, når man først har fået en Tibber i huset.

En Tibber er ikke en hund - den er en oplevelse - 24 timer i døgnet.
Men lidt mere om os:

Annelise - det er hende som har forstand på det med opdræt, racestandarder, hvalpekuld etc. Det er hende som kan se hundenes udstillingskvalitetet.

Inge - har ingen forstand på udstillingskvalitet. Hun vil bare elske, charmeres, underholdes og tyranniseres af hundene. Rent faktisk er flokken altid lidt nervøse for at lade Inge tage med på udstilling, for hun er totalt ude af stand til at være dem tro. Hun kan ikke se en hund, uden at ville hilse på.

Velkommen til vores hjemmeside

Annelise Eik og Inge Wiwe, Bæk Østerforte 4, Bæk, 6500  Vojens

Telefon: 60 71 00 15

Email:
Annelise.Eik@gmail.com