Hjælp - Vi er flyttet hjemmefra
22. september 2010
Hejsa
Det skal I da slet ikke tænke på - det gjorde vi i al fald ikke. Vi var jo interesseret i at komme hjem igen.
Det er sjældent Line bliver mundlam, men det blev hun i fredags. Jeg ringede, da jeg var næsten hjemme og bad hende om at komme ud og hjælpe mig, "med at bære det ind jeg havde købt", sagde jeg. Det brokkede hun lidt over, indtil hun fik øje på Damon nede bag forsædet. Så blev hun stille og sagde kun "Nåeee, nåeee ......." adskillige gange. Og så var hun solgt.
 
Og som Kim og jeg snakkede om i aftes; de er altså godt opdrættede jeres hvalpe. Damon er gået ind i huset på akkurat samme måde som Kaiser. Der er selvfølgelig noget mere gang i huset nu, hvor de tager nogle ordentlig ture rundt omkring. Men han sover hele natten i Lines seng, lavede inde den første nat. Men de sidste 3 nætter har han ikke lavet spor. Han kan ikke holde sig om dagen, hvor de er alene. Men ikke noget slemt. Det eneste jeg er lidt bekymret over er om Kaiser er for hård ved ham. Damon ser ikke ud til at han er det. Men de tager da nogle gevaldig turer, hvor de pøler rundt ovenpå hinanden. Idag har de været alene fra 8-14.30. jeg tænkte først på, om jeg skulle skille dem ad. Men jeg lod dem blive sammen, og det ser da ud til at være gået godt.
 
Med hensyn til navnet; så kalder vi ham Damon, men vi overvejer lige nu om vi skal skifte over til Jack. Men I får en melding, når vi har bestemt os. Snart.
Men endnu en dejlig hund fra Tøselund
 
Kærlig hilsen
Ulla og co
6. september 2010
Hej Anne Lise
 
Kasimir er helt bedårende og en spændende og sød personlighed. Vi er meget glade for ham. Han er lidt at vanskelig at få gjort renlig, selv om vi gør hvad der står i bøgerne om at tage ham ud om morgenen og efter spisning, men det kommer forhåbentlig. Han spiser mere og mere. Han var nok lidt forvirret i starten. Og A 38 er absolut en hofspise.
 
Håber at i har det godt 

Laura og Anette
18.08.2010
Hej Begge !
 
Tak og i lige måde - vi har haft så travlt - og tak for tilsendte!
 
Kasimir spiser utroligt lidt - er det noget i også har lagt mærke til. Han er ellers sød og aktiv og noget så kær. En dagsration holder i tre dage - det er jo alt for lidt -       hargivet ham lidt varm mælk til at sove på.
 
Gode hilsener  Laura og Anette